Busan is back!

Okej jag vet att jag varit sämst på att skriva på sista tiden.. men nu ska jag verkligen försöka skärpa mej. So... nybliven student e man och sedan en vecka tillbaka har man ju en efterlängtad semester=)  Hittills har den varit kanon! Började i måndags med en liten ålandsresa med kusinen och hans grabbgäng...fest på kvällen med gänget plus mickis och kattis =) Sjukt kul! Tappade dock bort min mobil någonstans så det slutade väl lite tråkigt... men jaja...

Tisdagen var bara en sjuk bakisdag.. men köttfärssåsen var underbar... right mic? =)

Onsdag morgon bar det iväg med buss till Gbg och Gothia cup. Hittade efter en sjukt lång och ensam resa, linda =) Kollade på match som tjejerna vann på straffar mot västertorp =) Haha där du christer! Det hade du inte räknat med va!? ;)

Torsdagen var det match igen... förlust denna gång tyvärr... dock efter en kanonmatch! På kvällen vart det ett ton revbensspjäll  samt femkamp på liseberg.

Fredagen vart en shoppingdag. Köpte snyggaste jeansen och en ny lur eftersom den gamla vägrar komma till rätta. Kvällen vart lugn hemma på vandrarhemmet.

På lördagen bar det iväg hemmåt igen. Väl hemma var det bara svida om och iväg på fest. Efter som typ var enda tjej jag känner var upptagna så vart man ensam på en grabbfest... igen... Ganska lärotikt att delta i deras samtal måste jag säga... kommer aldrig mer lita på en kille igen... nu har jag typ fattat hur det går till ;) Kul kväll i alla fall... slutade på etage med trasiga skor... inget kalas utan kras.

Söndagen vert ännu en bakisdag... mojjen i knivsta är guds gåva till mej;)

Igår måndag och idag har jag varit sjukt duktig och ägnat mej åt städning och tvättning. Ägnade även lite tid åt lilla Mic igår kväll... tokhärligt <3 och idag att spöade jag även upp farmor i skip-bo (ett kortspel) tre gånger!!! Moahahaha!

Snackade precis med elin nu... ska leka med henne imorn=) Så ska vi iväg och grilla lite på kvällen... Helgen blir det förmodligen skara=) WOHOO! Älska att ha semester! <3

Jappjapp! Ska som sagt försöka skärpa mej med bloggandet... kommer väl nån uppdateringen efter helgen kan jag tänka mej:)

Spana även in susnne.bilddagboken.se den hålls i alla fall garanterat uppdaterad =P

RSS 2.0