Badboll! Badampam!

Sjukt kul igårkväll Mickis=) Rockade stenhårt som alltid! Träfade skönt folk och sheakade som galningar! FY FAN VA KUL! Haha! Fröknarna flum har ännu en gång slagit till!  =D

Fint väder idag med=) Kanske man ska ta sig en liten prommis:) Lalala! Härliga tider=D

Dagens citat:

" så det är lika bra att käka så mycket bakterier som möjligt."

image8

Rockar Alltid värst! =D

Dagen till ända...

Underbara sol! Vädret idag var det bästa som hänt mej på länge! Heeeelt underbart! Njuta njuta njuta! Gick till skolan i t-shirt i morse! Skippade engelskan och slappade på bryggan i solen med Sofie i stället. Sen prommis till fyrishov å paddlade kanot :) Vi överlevde lina!!!;) (tro det eller ej) Sen självklart en varm prommenad tillbaka till stan. AAAH! Drog till knivsta och käka hos Kattis å sen iväg på träning. Fy fan va jobbigt det var! Har inga krafter någon stans och jag dog på uppvärmningen! Kom hem och var SÅ nära att somna i duschen... nu återstår bara en sak... min gudomliga säng!!! Tack för en härlig dag!

Turism...

Boring lektion asså.... pallar INTE! Snart är det engelska också... blä! MEN SEN!  Sen ska vi paddla och fika på fritidsturismen=) Wohoo! Underbart väder ute och allt!!! Älska!

Hade riktigt kul igår=) Så där som det bilr när man inte har några speciella förväntningar. Träffade massa härliga människor och tiden gick sjukt fort!! Ser fram emot  VÅRAN skiva som fan!!! Underbart!!! Måste slänga in ett stort tack till Mickis och hennes mamma som så vänligt lånade ut sin soffa till en sömnig skäl=)

Gaah! Slutar vi inte snart!? Palla sitta inne när solen skiner!

Ska aerobica med Kattis och Gitta ikväll=) Ska bli skukt kul men nya kordinationer som jag missat de två första passen av kan bara bli kaos! Men jag vet tre som kommer garva av bara helvete i alla fall!!=)

Snart helg och allt =) Säger bara festa festa, plugga plugga, njuta njuta! Kanske man äntligen ska komma iväg till frissan också... men det gör man väl inte;) Haha får fan klippa mej själv snart!  Är ruggigt sugen på att grilla=) Hmm.. man kanske skulle ta och dra ihop en liten grillkväll=) Vi får la se.
 
Men kom igen nu för fan! Låt oss sluta!!!! VILL UT I SOLEN IGEN!!!   

Stor gäsp!!

Så jävla värdelös dag! Släpade mej bokstavligt talat upp ur sängen i morse... så trött att det nästan gjorde ont! Så gick man som en zombie ner till bussen som man sedan tog sig en underbar tupplur på=) Kom till skolan och skrev nationellt prov som inte alls gick bra och sen hade man slutat. Jävligt nödvändigt att gå upp för det! Käkade lunch med tjejerna och drog till bussen... SOM JAG SÅ KLART MISSADE! Upp på stan i min ensamhet... sjukt tråkigt. Ringde iaf till Mickis och hon kom och lyste upp min dag i några timmar=) Underbara du!
Hittade skor till studenten =)=) Wiii!

Nu är man då hemma i lite mer än en timme till innan det bär iväg till jobbet. Sen är det studentskiva för hela slanten i kväll=) E inte taggad nån stans men jag hoppas att det ger sig=)

Måndag

Jag tror att Sveriges idiotförening hade årsmöte i Knivsta igår kväll. Och samtliga meddlemmar kom och handlade av mej. Har kokat av ilska och lett mina falskaste leenden. Ett exempel på hur det kan gå till när det kommer in en jubelidiot följer här:

Susanne står strängt upptagen med att ta undan fisken, en kund kommer fram
Kunden med spydig ton - Får man köpa ost eller?
Susanne tänker - Ja hej på dej med.
Susanne ler och säger - Ja självklart får du det!
Susanne tar av sig förklädet och byter handskar
Kunden- Jag vill ha Gryeré ost
Susanne letar efter osten och konstaterar att det finns ingen
Susanne säger - Tyvärr så är den tillfälligt slut.
Kunden - Är det sannt?
Susanne tänker - Nej jag bara älskar att djävlas med dej så att du inte köper något så att butiken inte får in pengar och jag får sparken... DAH!  Dumskalle!
Susanne säger - Ja tyvärr, det borde komma in i veckan vill du att jag ska skriva en lapp för i säkerhets skull?
Kunden - Nej jag ville ju ha den nu!
Susanne tänker - Förlåt så djävla mycket att man försöker!
Susanne säger -  Annars har vi ju Racletteosten här som är lite lika i smaken.
Kunden säger - Nej jag ville faktisikt ha Gryeré.
Susanne tänket - Skit i det då!
Susanne säger - okej, nej tyvärr då finns det inte mycket jag kan göra...
Kunden - Det finns ju ingenting i den här butiken! Bananerna var också slut.
Susanne tänker - Det är söndagkväll din jävla kossa, klart att det är urplockat!
Susanne säger - Ja jo det blir tyvärr så på söndagkvällarna, vi får nya leveranser imorn.*ler falskt*
Kunden - Det struntar jag i det borde ändå finnas!
Susanne tänker - Ja men prova köp hem exakt så mycket varor som kommer att gå åt innan det blir för gammalt om du nu tror att det är så jävla lätt! Idiot!
Kunden - Nu har jag kommit hit helt i onödan för det var bara det jag skulle ha!
Susanne tänker - Nu har du stört mej helt i onödan.. gå och dö! Klaga inte du fick lite motion det mår man bara bra av... passar det inte kan du gott handla nån annan stans jag skulle inte klaga!
Susanne säger - Jag beklagar....
Kunden - jaja *vänder och går iväg*
Susanne tänker- Dra åt h*****e jävla f***a


Underbara helg!

Har inte skrivit på länge känner jag... hej å hå! Har inte haft tid! Slitit med projektarbetet torsdag och fredag som tokar Mickis och jag!! Satt uppe halva natten i torsdags! Men nu jäklar ska det bli bra! Sjukt glad att jag jobbar med Mic =) Vi äger!

Fredadagen bjöd på massa projektslit den med och sen till gränby för å överaska Cathi. Sötungen vart så sjukt glad.. Härligt att se! Hade trevligt men åkte hem ganska tidigt eftersom ögonen höll på att falla ihop.

Lördagen började jag klockan sex på morgonen med att städa mitt rum. Förvandlade tillbaka det till ett sovrum efter att det varit en filmstudio för projektet i två dagar. Sen iväg till mitt levebröd och bråkade med några kunder i ett par timmar. Stack mej i fingret på en gösjävel... SKITONT!!! Gösar e ju typ giftiga=/

På vägen hem får man mess från annika-"utgång i kväll?" Haha! Jag har väl aldrig bangat!! Satt hemma och myste med gärsterna som var här för att fira bror min på 17-års dagen. Skithärligt! Träffade våra gamla vänner pelle och lasse... har inte sett dom på 1000 år! Hur kul som helst!  =)

Sen rullade man iväg till krogen då. Träffade annika, emelie, marika och andreas i stan=) Alltid lika trevligt! Underbara människor<3

Ja jag erkänner... krogen har varit roligare än den var igår... men jag träffade dej=) Det gjorde det hela så jävla värt!! Stör mej att du är så speciell trotts att det var så länge sen... Hoppas du mår bättre i alla fall<3

image6

Sus & Mic pluggar=)

image7

Staffan och världens underbaraste 17-åring!

Då var det över

Det finns roligare saker än att gå på begravning, men det var ändå så sjukt skönt! Nu är det över nu kan vi gå vidare, nu har vi fått sagt farväl. Det är en sådan härlig kännsla att få sitta och gråta tillsammans och minnas, krama om varandra och trösta, för att sedan på fikat på minnesstunden växla mellan att tala om hur vacker begravningen var, hur fin människa han var och även kunna skratta tillsammans så vi nästan kiknar. Banden är starkare än någonsin och vi gör som man ska... vi lever vidare med ett underbart minne av en underbar man.


image5


See you in heaven<3
...om jag kommer dit;)

Back to school

Var det dags att komma tillbaka till verkligheten igen då... en verklighet som tar slut såååå snart<3 Riktigt kul å träffa alla! Älska å ligga vid ån! Ska nog bo där en vacker dag:) Bygger mej en liten rosa kojja mitt på bryggan:) Nån som vill bli sambo?=D

Va på stan en kortis me malin, sofie och lina sen tog jag malin å sofie oss en korv vid ån. Underbart! Fick en lång härlig stund av tjejsnack me malin sen! Alltid lika intressant=) Tomten? HAHA! Vi hade publik också... en ständigt garvande kille en och en halv meter från oss som verkligen fått höra sitt livs samtal! Haha! Kul att vi kan glädja någon;)

Ledig är man imorn då=D Yes! Kanske man ska skutta iväg till frissan... hmm... ja kanske:) Lär väl bråka lite man projektarbetet också men jag har fan ingen lust! Jaja det löser sig väl en vacker dag det där också! Jappjapp! Men nu ska jag apa mej på annat håll ett ta:) Tjolahopp!

Full fart framåt!

<3Susannemonicalindamickis<3
Tack för igår! Aldeles för länge sen!

***

Festen har börjat!
56 dagar kvar!

image4

Nu jävlar! Nu kör vi!


Sommar!

Gårdagen blev inte så värdelör ändå:) Var hos linda å latjade=) Alltid lika härligt! Fan va vi äger!

Började dagen med att boxas med Kattis i morse:) Fy fan va kul!!! Jobbigt så in i helvete men riktigt riktigt kul! Akta er allihopa för nu jäklar kan jag slåss som ett proffs! (i alla fall så fort träningsvärken gått över)

Satt man ute i solen idag! Den tar fan=D=D=D Måste ju kirra bränna till studenten;) Jobbade tre timmar och kom hem till ett dukat bord=) Grillat och potatisgratäng!!! Det knäcker!

Nu e linda här å vi kanske drar ut på turné eller nåt=) Ska va lite social med henne ett ta:) Hej hopp!


SÅ uttråkad!

Men kom igen nu folket! Muntra upp mej! Har ju ingenting att göra! Alla är antingen upptagna/bortresta eller ligger hemma och gosar men pojkvännen/flickvännen! Hallå! Ingen mer än jag som inte har några som helst planer för helgen!? Hör av er!

Eller planer och planer... jag har väl planer.... ska nog.... hm...dammsuga mitt rum, sortera tvätt, byta lakan kanske... kela med katten... kolla på hundtricket... fast då lär ju katten sticka... får jag sitta själv å drömma om alexander skarsgård... hmm...  Patetisk? Va? Nej vaddå? Nu förstår jag ingenting!

Sluta Drömma!

Jag tror jag håller på att bli galen. Jag kan inte sova om nätterna... Jag drömmer konstiga drömmar och när jag vaknar så vet jag inte om det hänt på riktigt eller om det bara är drömmar. Dessa kan hålla mej vaken i timmar om nätterna då jag i mitt lilla blonda huvud försöker lista ut va fan som händer och vad som är på riktigt.... Under de senaste veckorna har jag fått bensinstopp, sprungit för livet genom hela uppsala, flyttat hemifrån, varit barnvakt, pratat med en massa folk jag inte träffat på jättelänge, vaknat för att upptäcka att det står en sotare på mitt rum och massa annat. Det sistnämnda, om sotaren visade sig inte vara en dröm trotts allt! Den där sotargrabben stod verkligen i mitt rum i morse! Ofta det händer! Inte undra på att man blir kollrig i skallen! Heeelt sjukt!

Storm!

Jisses! Vaknade av att jag trodde taket skulle blåsa av huset! Vilket för mej som bor på vinden skulle vara förödande... Som tur e sitter det fortfarande kvar=)

Har en djävulsk huvudvärk och känner för att krypa till kojs igen... men icke! Idag skall det dras in lite stålar.... börjar jobba om mindre än en timme. Hej och hå!

Insåg igår att lovet är på tok för kort! Har inte tid med annat än att plugga egentligen... jaja..det där löser sig väl en vacker dag det också. Bläddrade i almanackan nu på morgonen och insåg att det nästan är läskigt kort tid kvar i skolan! =D Underbart! Sen ska susanne aldrig plugga mer i sitt liv... i alla fall inte på ett tag;)

Nej om man skulle ta å dra på sig lite kläder och pallra sig iväg till arbetet. Hej Hopp!


Utmanad

Jasså du annika:) Då fick jag något att göra då:) För jag bangar ju inte=D


11 FAVORITER
Färg:
Rosa!!!
Mat: Spagetti och köttfärssås slår det mesta:)
Band: Alla möjliga...
Solosång: Helene Sjöholm <3
Film: Troja
Bok: Da Vinci-koden
Sport: Hmm... fotboll e sommar:)
Årstid: SOMMAR!!!!
Veckodag: Varje torsdag;) Haha nej men helgen!
Glassmak: Vanilj
Tid på dygnet: Efter skolan/ jobbets slut


9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:
Splittrad
Smak: Tandkräm
Kläder: Shorts och t-shirt samt en handduk runt huvudet
Bakgrund: Msn plinganden
Nagellack: Vitt
Tid: Typ halv ett
Omgivning: Ett vinställ och ett rött skåp
Irritationsobjekt: För tillfället ingen/ inget men lugn det kommer nog snart;)


6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Nopp
Brutit mot lagen: Kan väl hända
Blivit arresterad: För smart för sånt;)
Badat naken:Japp
Varit med på TV: Jo rå
Kysst någon du inte känner: Skojja inte!


3 PERSONER
En person Du kan berätta allt för:
Är ju en liten skara vill inte glömma någon...jag säger Kattis..Ni andra vet vilka ni är;)
Du tycker om: Pappa<3
Du inte gillar: Gillar dom flesta... och de jag inte gillar... ogillar jag inte tillräckligt för att hänga ut här!


2 VAL
Kaffe eller te:
KAAAAAAAAFFE!
Vår eller höst: <3VÅR<3


1 ÖNSKAN: Hmm... knivigt... att jag och alla jag tycker om ska må bra!


3 personer jag utmanar: Alla är säkart utmanade redan;) Anta den den som vill;)

Ett år <3

Susanne <3 Körkort = Ett år = Sannt!

Utan tvekan det längsta förhållandet jag haft i mit liv;)

Bad day

Trodde aldrig att dom där äckliga människorna skulle åka hem igår! Pallade inte lyssna på dom så jag gick och la mej typ halv tio och somnade till ljudet av deras bråk. Vaknar vid typ ett av ett jävla cp som står nedanför min trapp och skriker "go natt susanne" Amen dra nån stans! Sen kunde ju inte jag somna!

När man äntligen somnat så har man dom där jävla konstiga drömmarna som gör mej galen. Vaknar klockan halv tre och kan inte tänka på något annat än dom där jävla drömmarna! Suck... kollar man på klockan och inser att hon slagit sex och susanne fortfarande inte somnat.... Döda mej!

Vaknade igen vid halv tio och kollar ut... det är fan inte sannt! Snö!! Nej nu får något bra hända snart för den här dan är redan på min hatlista!

Bakis för första gången i mitt liv? =)

Sjukt kul igår:) haha! Men fan va full man blev... gick snett i planeringen nån stans tror jag;) haha! Linda har fått fylla i vissa luckor nu på morgonen.=) Hon är guld värd!!! Vad skulle jag göra utan henne!?

Haha för första gången i mitt liv har jag även en uns av baksmälla... lite huvudvärk har jag faktiskt lyckats skaffa mej... fan va ballt! Pappa har dock botat den nu... hällde upp en återställare så fort jag kom innanför dörren med motiveringen "du ska ju inte va sämre än malin!" Haha jag har världens skönaste far!

Jag fattar inte hur jag lyckas!! ni ska se hur jag ser ut över mina armar och ben!!! Hela jag är blå!!!! Blå och röd!!! Jag har brännmärken i armvecket!!! Det finns bara en som lyckas!!! Och det är susanne morin!! sjukt!

Något så jäkla vidrigt med horoskop är när dom slår in! Lyckades pricka in varendaste liten detalj den här helgen! *rysningar*

Nu ska man då käka påskmiddag med släkten och pappas målsättning verkar vara att supa mej under bordet.. hmmm... jävlar du! Hur mycket vågar ni satsa på att han lyckas!!! HAHAHAHAH!


Jag har en så älskande mor

Dagens citat

Susanne - "I så fall tar jag fan livet av mej"
Mamma - " Ja då får du nog göra det"


Älskar dej me mamma!

Tagga tagga tagga!!!

Underbara helg!!! Var hos Mia och Mårten på middag igår efter jobbet=) Tänk att det finns så härliga människor!! Jag blir aldeles tårögd! Mia, för alla som inte vet det är mammas bästis. Vilka tanter;) Mamma, Mia och Lena! Haha! Efter att de dragit ett par glas vin så kan man inte annat än att sitta dubbelvikt timme efter timme och garva åt dom! Haha! Finns det verkligen så sjukt många härliga människor i denna värld eller har jag bara sån otrolig tur som träffar alla som som finns?

Sen var man till Mia och käka frukost idag på morgonen då:) Haha! Skulle hämta en bil men jag råkade bli kvar några extra timmar:) Har man en stand-in-mamma som värnar om att man ska äta ordentligt så har man:) Älskar henne<3

Nu då gott folk! Kvällen närmar sig med stormsteg!!! Fy fan va kul vi ska ha!!! Taggad som en dopad kaktus är man! Rock on!!


Sista dan på UNTd

Japp japp då var det färdigt kommer sakna alla dom härliga på untd! Men det ska bli kul å komma tillbaka till dom härliga i skolan med:) Bara liiiiiiite kvar nu=) Fick värsta avslutningspressenten och goda rekomendationer=) I love them!

<3 Inger Jocke Ylva Jörgen Outi Andreas Kim Anders Åsa Lasse Fia Sven-Olov <3


Så får vi ju icke glömma min och mickis fika och pratstund idag:) Så härligt! Så länge sen... måste bättra oss gumman;) Kunde suttit där hela långa dagen<3 ÄLSKAR DEJ!!!

Så nu är det bara en dags arbete kvar och sen är det påsklov=) Och utgång på lör:) Taggad som fan... hoppas Elin kan hänga på med... det är en rolig prick det=) Tjihoo!!!

Nej nu ska jag ta å flyga till blåkulla! Hej me er! 

Det är sjukt svårt att komma på en bra rubrik!

Underlig dag idag... har vart sjukt långtråkig men OJ vad jag har skrattat!!! Haha! Sjuka människor på UNTd:) Trodde aldrig att jag skulle säga det men jag kommer fan sakna gänget där borta=) Härliga!!! Har vart å käpt tårta idag som vi ska smaska på på fikarasten imorn:) MMMMMMMH!

Vi körde ruggit hårt på steppen idag=) Kommer ha en mycket otrevlig träningsvärk i mina stackars lår imorn men va fan... man känner att det tar:) Step up är verkligen så jävla äckligt kul... men det som är nästan ännu roligare är min, Kattis & Gittas lilla skvallerstund efteråt=D Haha! Mycket skitsnack, mycket skratt, MYCKET NÖJJE!!! Vi äger;)

Linda! Prommenaden igår var toppen! Så jävla härligt! Behövde det:) Älskar dej massa massa!!!

Nej gott folk! Duschen känns väldigt inbjudande just nu!

=)

Den här dan gick sjukt snabbt... knappt hade man kommit till UNT så var det dags att brumma hem igen... WOHOO!! =) Hemma å vilar igen.. hehe! Å träningsvärk har man!! Från svanken och upp i axlarna... Inte visste jag att jag var så klen;) Tur att man bara byter däck två gånger om året!! Förväntar mej nu att alla som läser detta slänger sig på telefonen och ringer för att erbjuda mej massage i minst en timme i kväll!! Välkomna!

***

image3

Pust!

Riktigt kul igår=) Men sjukt trött idag!!!  Gaaah! Vaknade för typ... fyra timmar sen... ändå håller jag på och dör!!! Men Susanne har faktiskt varit jätteduktig!!! Hon har bytt däck på sin lilla älskling, HELT SJÄLV!!! =)=)=) Vilken brutta;) Haha! och dessutom spolat av och putsat lite på han:) Wohoo! Nu e han så fin min lilla Kurtefnutt;)

Men när man har varit så här duktigt så blir man inte dåligt trött... och man luktar inte dåligt illa!! Oh my god! Stinker en blandnig av gårdagens fylla, olja och svett... Mums:/ Därför mina vänner skall jag bege mig in i duchen... dyker jag inte upp på praktiken imorn så har jag förmodligen somnat där inne;)

over and out

RSS 2.0