Jappjapp

Då var det helg igen då=) Weeeei=) Vet inte rikitgt vad som händer än men det ger sig:) Ska i alla fall till mormor imorn, jobba några timmar och sedan ser det väldigt ljust ut för utgång=) Wohoo!! Sen skulle man ju behöva ge kurt ett bad samt nya däck... hmm...

För närvarande sitter man å väntar på att Kattis eventuellt ska ringa... kanske ska man dit å mysa lite... kanske ska man va hemma å kolla på criminal minds:)  Underbart!

Bara fem ynka dagar kvar =)

... eller snarare tre och en halv... efter som tre dagar är halvdagar=) Weheii! Måste bara göra den där rackarns apu uppgiften... grr! jaja allt ordnar dej=)



Dagens citat
"Susanne, visst hade du nåt hjärnfel va?"

*

Tack för den jag gillar dej med! =D

Onsdag

Min dator e fett seg! Kan inte låtjäveln till Linda bli skickad nån gång så man kan få sova sen!!

Praktiken... 6 dagar kvar:)

Helgen... två dagar...

Våren är här... önskar att den stannar så att jag hinner njuta av den lite inte bara jobba:)

Fotbollen förlorade vi jue... men susanne insåg att Nord Irland... dit ska hon nog fan flytta... massa fina pojkar;) Hehe!

Wohoo! Låten klar! Susanne skuttar till sängs:)

Älskade vår!

Underbara sol!!!
Underbara värme!!!
Underbara Vår!!!
Jag har längtat efter dej så mycket!!
Smällde en mygga nyss... den hade jag inte längtat efter men tom han är välkommen!!! Pjär hette han...han är dock död nu men en död mygga är mysgare än en levande faktiskt;)

Mina damer och herrar! Praktiken har nått sin mittpunkt!! WOHOO! Bara sju dagar kvar nu... och sovmorgon imorn... how nice aint that!!=) Lalalalalalala! =D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D

Så trött

Det värsta jag vet är att gråta mej till sömns utan att veta varför...
När man sedan vaknar kl. 3 på natten med en sådan mensvärk
att det hoppar omkring svarta fläckar framför ögonen tänker man
bara: Låt mej dö! Vaknade nu på morgonen och insåg att såhär trött
har jag aldrig varit. Men nu kan det bara bli bättre=)

Tack för lånet


Himmelen har tagit tillbaka en av sina vackraste änglar
En man med ett hjärta av guld
En man som alltid ställde upp
En man som alltid menade väl
En man som alltid gjorde allt han kunde för sin familj
En man som på slutet var mycket ensam, nedbruten och alkoholiserad
Men som aldrig slutade älskas av sinna vänner och sin familj
Tack för att jag fick äran att vara släkt med dej, lära känna dej
Tyvärr lät du dig aldrig hjälpas du hade redan givit upp
Jag vet att du har det bättre nu


Himmelen har tagit tillbaka sin ängel
Tack för att vi fick låna honom

image2

Bjarne Morin
1955-2007

Vila i frid


Helgen

Japp japp... då var det snart dax å komma tillbaka till vardagens slit igen då... Helgen har vart skön:) Fredan... utgång... riktigt kul faktiskt... ruggit trött på slutet bara men fan va jag älskar å dansa har jag kommit på=)

Lördag morgon spenderade jag i min ensamhet tillsammans med en övergiven chipspåse i Lindas vardagsrum medan man väntade på att den jävla sjusovarn skulle pallra sej upp ur slafen! Herre gud!! Var en vända till malin med å fick mej en liten pratstund och lite mellis:)Yammie!! Kvällen på jobbet sen var ruggit lång!!! De fyra längsta timmarna i mitt liv!! Kom hem och träffade staffan... världens goaste människa!!! Han är för alla som inte vet det som min andra pappa och snällare än någon kan föreställa sig! Skön hemmakväll med familjen... det var längesen men riktigt mysigt faktiskt:)

Haha vem ringer sen då sent på kvällen om inte... ja ni kan aldrig ana... Håkan!! Jag höll på å kissa på mej så chockad blev jag! Haha! Full som ett as både han å hela hans gäng... garvade så jag grät!! Vilka killar! Fett roliga!

Söndagen har vart lugn å skön:) Vart me mamma hela dagen.. handlat å hälsat på hos min favvobebis en stund:) Vi kom undefun med att vår skruvade vänskapskrets och släkt kommer innebära döden på mors och fars bröllop... Haha! Mina damer och herrar... vill ni gå på århundradets underligaste fest, snurrigaste, med så mycket drama att desperate housewifes verkar fullkommligt normala... kom på mina föröräldrars bröllop för det kommer bli KAOS!!! Haha!

För att avsluta måste jag skriva... har någon sett min morbror? Han är försvunnen och vi är oroliga! Ett tråkigt avslut på en härlig helg... vart har han tagit vägen!?

Nu är slutet nära!!!

Jag har fått pensionsbrev.... DRA MEJ BAKLÄNGES! Jag e 19 bast, lämna mej i fred!!!!

Tre dar avklarade bara 11 kvar...

Jappjapp... snart är det påsk=) Ska sitta fint me lov... även om jag vet att det lär innebära att jobba av bara helvete med projektarbetet... men men... lov är ändå lov! *underbart* Apu'n är fakitskt över föväntan... långtråkigt ja ja men människorna är för härliga=) Saknar dock skolkamraterna om dagarna...

Jobbade sen idag då... självklart det är ju onsdag:) Haha... vad vore jobbet utan mattias? Hehe så jävla skön, har man ännu en gång fått stå dubbelvikt av skratt=D Också städarn.... han e ju för härlig han me... Kommer in varenda Kväll, skitlycklig å bá -"Hej Rosalinda!" Haha! Jag är tydligen lik någon Mexikansk skådis som heter så... Många skumma kommentarer har jag fått om mitt utseende men mexikansk... jag tror han behöver glasögon... haha!

<3

I'm not a perfect person
As many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

Två övertrötta blondiner

Malin - "Men nu fick jag ju inte låna någon tandborste"
Bus - "Men du har ju inte borstat tänderna ens!"

*

"99 % djävul jamen jag är i alla fall 1% ängel
EN STOR PROCENT!"

*

Bus - "jag kan inte sova jag måste prata om något"
Malin - " Berätta en saga"
Bus - Okej... "Det var en gång ett får..."
Malin - "Berätta om lördan"
Bus - "...som hette Lennart"

Lite senare
...
Malin - "Pax för att vara Fåret"
Bus - "Pax för att vara Lennart"

*

- "Sådan husse sådan hund"
- "Men du är ju tjej då måste det bli hussa"

*

Börsve

*

Träsk

*

- "Men vi behöver inte ha sex i kväll"

*

Blond, handelselev och full
Snacka om att vara längst ner på DNA stegen

*


=) ASGARV (=

...



Some say love it is a river
that drowns the tender reed
Some say love it is a razor
that leaves your soul to bleed
Some say love it is a hunger
an endless aching need


Söndag

Sjukt kul igår=) Hela dan, grym match grym stämning, grymt taggad!

Å kvällen... riktigt riktigt kul, måste garanterat göras om eller hur tjejer=) Enda tråkiga e d där jäkla kruxet att ta sej hem... måste fan flytta nån stans mer centralt... ;)

Så vaknar man på  morgonen... det kunde jag låtit bli. Blä!!! Fan va jag hatar det här!! Vill bara sova i ett par år utan att drömma... skulle sitta fint det... Också kollar man ut... SNÖ.... Om Gud finns så hatar han mej Garanterat. Va fan har jag gjort han!? *suck*


Skolan slut för en stund

Jappjapp... då var skolan slut för fyra veckor frammåt... skönt... mja... men vi kämpar på!!!

Kinaredovisningen igår gick över förväntan=) Så skönt! Då var det avklarat. Bara resten kvar=)

Nej nu glömmer vi plugget för en stund tycker jag... tagga för helgen fan=) Ska mysa me linda i  kväll... å svulla chips till tusen=)=)=) Jappjapp... å sen e d lördag... då jäklar tjejer!!! Se upp Uppsala för här kommer vi!!!

Vårfåglar

Bättre en fågel i handen än tio i skogen.

Det ligger något i det... trotts att jag ofta undviker att ta i dessa opålitliga äckliga djur med konstiga sjuktomar som fågelinfluensa och salmonella.

Fåglar som bits som papegojor... blä! jag ryser... eller duvor... fredens symbol... visst de ser jätte oskyldiga ut när de skuttar runt å tigger av snälla människor som bara inte kan säga ifrån.. men egentligen är de bara ut efter en enda sak... attakera och döda mej smärtsamt!!! Jag skojjar inte duvor är onda varelser... fredssymboler my ass!


Fåglar som örnar och ormvråkar är... spännande... Dessa mäktiga ståtliga varelser som svävar bort utan ett enda bekymmer.. för en sekund kan man se på dem och glömma det faktum att de typ äter barn och kattungar... ormvråkar äter ormar... det skall de ha allt beröm för... hoppas de äter upp varenda ormjävel i hela världen... jag skulle vara vråken evigt tacksam!


Vissa fåglar är fina att titta på... men helst bara på avstånd.. som typ änder och ankor. Visst det är faktiskt mysigt när de kommer och nafsar en i tårna när man sitter å plaskar vid nån sjö... men mer än så blir fruktansvärt obehagligt!


Trotts min lilla fobi för fåglar och trotts att jag bara vill att vissa fåglar skall försvinna från denna planet ögona böj, så är det ändå något visst med fåglar asså... De är fina att titta på ibland och kanske klappa en liten fågelunge på huvudet är man väl inte rädd för... ett faktum finns att inse; oavsett hur obehagliga de kan vara så är de också mystiska och söta... Seriöst vad vore våren utan fågelkvitter?


Ja fåglar är underliga djur... kanske är det därför de är så skrämmande men ändå så förtrollande och farcinerande (nej jag vet inte hur man stavar). Man vill trotts allt inte vara utan dem... även om det inte känns så du de i samlad trupp går till atack mitt på stora torget på eftermiddagarna=/ Det största problemet med fåglar är att de gör som de vill... dressera en fågel e fan inte lätt asså! Typiskt va!? "Fri som en fågel" jo tack, skoja inte! De flyger iväg precis var och när de känner för det... ibland kommer de tillbaka, ibland inte. En fågel i bur är inte en riktig fågel.. fåglar flyger... Det är lite det som gör fågeln så spännande och speciell... men det är fett jävla irriterande om ni frågar mej!


Så åter till ordspråket... visst väntar väl även en fågelrädd människa som jag på att det skall komma någon skata å landa i näven på mej... men seriöst... det är inte så lätt att fånga en enda när man bor mitt i skogen!

                                                                                             *******

Ja jag vet den är gammal men jag är fett stolt över den;)


Ledig

Okej... hur mycket har man pluggat nu då.... hmm... lite faktiskt.... men aldeles för lite.... hmm... jaja... Vaknade halv tio och insåg att shit jag måste upp å dricka kaffe med mamma innan hon flippar (hon kan inte dricka kaffe själv) Upp å häller i mej kaffe å macka å sen iväg för å hälsa på mara... som inte var hemma så det var bara hem å plugga det... snorunge!

Vaknar ur min pluggningsdvala av att telefonen väsnas... Maria. -Fan kan ni aldrig komma när man e hemma!? Kom hit nu! Sagt och gjort ner till Knivsta å fika å skvallra lite en stund å sen vidare till Malin. Soft dag:) Nu har man tryckt i sig fisk till middag och hoppas på att det skall göra en blons själ klok...

Ska snart på step up med Gitta=) Fan va duktiga vi e asså=) Kattis den svikaren bangar igen men GItta å jag asså, vilka brudar;)

Pappa och jag har bildat en sekt. Den heter Livets Goda och reglerna är enkla. Är gott, drick gott, må gott=)
Vi ser också gärna att alla meddlemmar skänker en summa pengar varje månad så att sektens två själv valda  ledare kan leva det goda livet, med det sistnämnda är frivilligt... Joina oss... alla är välkomna!!! =)


Ännu en dag

Japp då kan vi kryssa den här dagen i almanackan me då=)  Full fart mot studenten!!! Allmänt skön dag... skola men de vanliga sköna tjejorna.. sen drog jag med min lilla handikappade mongolid hem en stund... trevligt som vanligt=)  Fast jag är väl medveten om att ewa kommer att slakta oss på torstag men palla bry fan...

Så jobbet som vanligt... kändes sjukt jobbigt å gå dit men så visade det sig att jenny, elin å mattias jobba så jag lyckades få min dagliga dos av gapskratt även idag=) Vad gör man utan härliga jobbarkompisar?

Ledig imorn då... och på onsdag... underbart! Har planerat att plugga stenhårt... Hur många tror att jag kommer hålla det? Inte jag i alla fall.... Jaja... lev livet för fan... jag kanske dör innan stuydenten i alla fall så varför kämpa för betyg? ;)

En helg...

En helg  utan ledighet är som ingen helg alls... det är som att avverka två veckor utan uppehåll... Sjukt trött e jag... men fan va gött när lönen trillar in:)


........



You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you.


Som en gammal kärring

Haha... då har jag precis vinkat av min lilla gullunge som varit och hälsat på. Oj va vi har busat! Det roliga är att efter några timmar av dansande till melotifestivalen, ett antal imse vimse spinderl omgångar,  några springrundor mellan köket och vardagsrummet och ett par snoriga pussar för mycket är det inte det lilla ett och ett halvt åriga trollet som är mest trött... nej det är jag! Jag är för gammal för sånt här fan;) Heeelt utslagen!  Tänk om man hade en ettårings energi! Vad mycket som skulle bli gjort! Själv har man legat halvdöd på golvet och sagt att nu ska Susanne sova... men Beverly hon bara hoppar vidare, slänger sig på mej, gallskriker och skrattar sådär urgullit så man bara smälter... Att hon orkar! Men hon är så söt! Vad skulle jag göra utan min lilla ögonsten<3




image2

...

Lämna mej aldrig i fred
Låt mej inte va
Så länge jag har någon att vara med
Så länge mår jag bra
Men när jag är ensam börjar jag tänka på nytt
Då kan jag inte längre gömma
Allt det där som jag under dagen flytt
Önskar att jag bara kunde glömma
Lämna mej inte själv jag ber
För jag orkar inte tänka mer

En vanlig dag?

Sjukt trött! Spinning e fan inte å leka med fan! Men man känner sig i alla fall ruggigt duktig:)

E inne i en peroid just nu då jag njuter i fulla drag av mina underbara vänner! Måste umgås med någon hela tiden... kanske e rädd för att vara ensam eller bara allmänt översocial... men kom till mej kompisar... det är så tråkigt utan er!!! Och tack gud för min underbara kusin som alltid lyssnar!

Har vart en konstig dag... allt är konstigt just nu... snurrigt värre... men ändå bra på något skumt sätt... Hmm... tåls att tänkas på...

RSS 2.0