So fuck this world and let's get high!

image12


I varje man en andra chans
Han var svaret när hon lockade till dans
Hon var så ensam, i detta stora land
Hon skrattade och sprang när hans hjärta brann

Jag minns hur dom sa till mig
Det där går aldrig bra
Det fattar vem som helst
Hon vet inte vad hon gör, hon är alldeles för vild
Aldrig hemma någonstans
Nästa dans

Jävligt dålig rubrik

Japp japp så sitter man här igen då... ett tag sen sist nu... so... vad har hänt då... typ inget eller massor kanske beroende på hur man ser det. Jobbat som en tok, och än är det inte slut... plikten kallar klockan 17,00 även ikväll. Längtar till lördag kväll då jag äntligen har en ledig dag efteråt=)

Helgen som var, var himla trevlig... fredagen var tokmys och lördagen... lördagen var spårad... jag rekomenderar kanske inte att dricka i ren ilska men ja jag hade kul i alla fall... även om det nu har gått ut över min hjärna lite mer än vad det borde... men jaja palla tänka!

Igår vart det klart att jag får ta lån =)=)=)=)=)=)=) BINGO RINGO! skrev kontrakt med mormor och snart kan vi boka ett möte med banken. Jag kan här med meddela att from den första november är susanne morin officiellt stolt ägare till sitt eget sjukt snygga hem! Life plays ;)

Helgen som kommer då... börjar ju mindre bra med en begravning men i alla fall... fortsätter med arbete och eventuellt la krog in knivsta. Lördagen lät både lilla katarina samt annika sugna på lite fest. Får väl se hur det blir. Fett otaggad just nu för allt vad party heter MEN det brukar ju kunna ändra sej i en handvändning. jag lär ju inte banga om jag känner mej rätt. Sen undrar jag lite över lillskruttan som fyller år på fredag... blir det nån fika eller? Lite sugen på tårata och kakor. Även om kakor som bekant inte alltid är så bra för mej ;P Linda ring mej om du läser detta för jag pallar inte höra av mej till dej. Vi undrar allohopa :P

nej nu måste jag göra lite nytta en stund.
Hej hopp!

Underbara helg:)

Jappjapp vit som nyfallen snö blev den och det var faktiskt ganska skönt:) Underbar dag igår... även om man gick upp i ottan bara för att se vide bli totalt krossade och åka ur. Men resten av dagen var ändå mys... satt i A-hallen hela dagen med grabbarna, madde och lilla bevi:) Underbar dag:) Dock så är det nu konstaterat att det inte kan vara nyttigt att sitta på en träläktare hela dagen. Jag har ont i hela kroppen och mina skjärtben sitter för närvarande i höjd med halsmandlarna! men men. Värt! Massage, Ja tack!

Naj... off to work!

Vit helg?

Ja tro det eller ej... grbbarna gick vidare i DM och har alkoholförbud ikväll vilket innebär att gävleplanerna sprack. Ska det alltså bli en vit helg för Susanne Morin? Ja kvällen är ju inte slut än men det ser faktiskt ut så.  Coolt!

Lördag serru=)

Sjukt glad tjej e jag just nu =P Snackade med mini nyss typ, skitkul<3

Tuff helg det här=) Gårdagskvällen bjöd på en hejdundrande innebandymatch, susanne och malin var så nerviga att de lugnt höll på att göra i byxorna! (men vi gjorde faktiskt inte det) kom hem och skulle mysa lite med film men vi deckade när det blav för sorgligt för att titta.

väckarklockan i morse stod på halv åtta. Sketna brudar och vakna kvart över nio och missa första matchen men va fan. Nu rullar man snart iväg till stenevi för å checka in andra halvek i mallans match å sen lär det väl bli innebady och senare fest om inget spricker nån stans. TAGGAD SOM ETT AS! :) hell ye! here we go!

Woohoooo! Bingo ringo! =D

Japp japp, min chef skrev intyget jag behövde... nu återstår bara att banken godkänner mej:) Håll tummarna mina vänner för nu rullar vi!  =D

Onsdag

Okej update... jag tror det gick bra hos chefen.. får besked imorn... forts följer när jag vet.


En vanlig kväll på ica?


- "Vaddå är det bara att trycka in den?"
- "Ja, kör in den bara!!"


... något senare...

- "Men bli klar någon gång då så jag kan dra ut den!"

...

- "Men du... det måste ju vara bättre att ta den bakifrån..."

LUUUUUGN!!!

Jenny du förgyller min dag! <3

Oookej...

djupt andetag... pappa ringde nyss... han har snackat med nån snubbe om lån... det resulterade i att jag måste be min högsta chef om en rätt jobbig tjänst... lika bra å ta tjuren vid hornen  direkt och pallra sej ner till jobbet redan i eftermiddag. Men usch så jobbigt. Håll tummarna för mej. Nu jäklar ska vi fixa det här!!!

Ska även på brandövning med företaget idag. Ska bli kul... susanne ska iväg och lattja med eld... kan bara sluta på ett sätt... är inte bloggen uppdaterad inom en vecka så brann jag upp...

Håller också febrilt på att söka efter sånger som lämpar sej på en begravning. Mormor har bett mej sjunga på g-mormors... Himla svårt det där... har ni något tips så tveka inte att komma med det till mej... jag behöver all hjälp jag kan få.

Nej nu måste jag komma på lite olika fjäskmetoder att använda på min chef... (aj)

Söndag

Har man då precis kommit ut ur duschen efter en hely underbar powernap. Jobbade en stund idag riktigt kul pass faktiskt... det skulle jag vilja ha fler av. =)

Gårdagen var jätterolig faktiskt, jag som var så otaggad och inte skulle gå ut. Jag hade så sjukt kul tillsammans med Annika, Emelie, Jocke, Micke och Sofie, först hemma hos ems och senare på krogen. Hmm... ibland blir det inte som man trott... och tur är väl det :) Tack emelie för du hade gjort så himla fint =) Tack även till er andra två tjejer, jag vet att ni hjälpte till ;)

Idag fyller min lilla mamma 49 år <3 Ska gå å gratta henne nu.

Puss på er alla!

Skriva för skrivandets skull?

Har intget spec att skriva om men ska det stoppa en tuffing som mej!? Nej nej nej! Hmm... varför blev texten magastor plötsligt... tänk vad jag älskar att ometvetet trycka in kortkommandon! Vet inte hur man ändrar...

Kan passa på att tacka linda och annika för en trevlig kväll igår... lite otippad skara va? men det var mys <3

Nej jag kan verkligen inte skriva mer med denna stora text... det ser bara fånigt ut... hej hopp på er alla!


Susanne är uppe i anständig tid!

Klockan är kvart i nio och susanne har orkat pallra sej upp =) Inte varje dag!

Gårdaen då....

Dagen på stan med malin var obeskrivligt härlig. Förutom pressent åt mor investerade susanne även i lite trosor och skor, tipp topp! Malin är en sparsam tös hon...  kan få mej att känna mej lite slösaktig ibland mene what ever ;)
 När vi kände oss mättade på butikerna (vilket gick rekordsnabbt) kurrade det till i magarna. Hämtmat på Mc Donalds och smask i solen vid ån:) Helt helt underbart! Vi babblade massor, kom på att det nog är ett av mina stora intressen, babbla med malin... det blir aldrig tråkigt. <3
En toppentag:) För man kan ju inte vara på botten jämt! Right babe? ;)

Efter ytterligare massa babbel då man skjutsade hem malin :) var det dags för arbete igen. Jobba med elin och therese... inte så man klagar direkt :) Haha! Sjuka tjejer! 

Fick ett samtal strax efter jag börjat jobba... Gammelmormor har gått bort. Låter elakt att säga men gud så skönt! Nu slipper hon ligga och lida och ha ont. Vila i frid Alva, älskar dej! <3

Efter en rekordsnabb stängning av charken prick klockan nio bar det av med Tommy och Tobias för att titta på Gammelmormor och ta ett sista farväl. Hon var så fin<3 Nu vilar hon ordentligt.

Kom hem och vart sms bombad, vilket resulterade i att jag strax före halv ett hämtade upp två fyllon i knivsta och sjkutsade hem dem. Haha! Härligt tjejer! :)

Nepp nu ska susanne gå å käka lite frulle!  

Hard work work!

Jupp jupp... Ännu en gång har susanne lyckats. Väckarklockan stod på åtta... susanne vaknade halv tio. Jag suger!

Ska strax åka å plocka upp malin och anna i den stora världsmetropolen långhundra för en liten shoppingrunda där dagens utmaning är att hitta en pressent åt mamma <3

Efter det är det jobb som vanligt.

Måste ju passa på å tacka linda för en himla komisk kväll i måndags också. Haha! Drog till henne efter jobbet enbart för att totaldäcka i hennes soffa och dräggla ner några stackars kuddar. Fan va skönt jag sov! Malin ringde och vi tjattrade en stunde...mys i helgen tjejer!! Sen var det dags för avfärd. Linda och susanne... vi sisste inte rikgtigt vad det var vi skulle på... något med mary kay (ett hudvårds/sminkmärke)

I ett hus mitt ute i boländerna mörts vi stackars chockade själar av typ femtio medelåldersbimbos, lite lätt översminkade, i kavaj och kjol och med så mycket smycken att amerikanska julgranar förefaller nakna. Fikat som utlovats bestod av några kex, frukt samt smörgåsar utan smör. Jag misstänker att bantningsfaktorn var hög. "mötet" livkade mer ett sektmöte än ett möte på en arbetsplats *lite rysningar* Linda och jag satt mest allmänd rädda och uttråkade och kände att vi inte passade in. Jag i min gröna lite (jämnfört med sällskapet) slafsiga jacka, osminkad och relativt nyvaken. MEN det asgarvet i bilen efteråt gjorde att det fan va värt att pinas i två och en halv timme för. Kanske en dag kommer vi att se ut och låta som dom linda! (hjälp) Lav ya anyway <3

<3

Jorå ... sattäh...

Söndag igen då... kommit hem från B-lagsmatch på stenevi precis... dom vann=) Typ första gången susannes närvaro inte lett till förlust. Trevligt trevligt... riktigt kul med dessa sjuka människor:)

Inte gjort ett piss idag typ... ganska soft =P  Kul igår var det också, alltid kul att dansa av sej lite energi, för att inte tala om hur kul det är att umgås med sina underbara vänner <3

Palla skriva jag är trött... ska studsa in i duschen och sen får det nog bli nattinatt... börjar jobba snuskigt tidigt imorn! Blä! Fuck! jag har glömt tvätta arbetskläderna!!! Aja... stolt skitgris =D

chipp chopp!

En lördagmorgon hos mic....

Ja jag är medveten om att klockan är två men det är ändå morgon;) Vaknade faktiskt halv tolv av att little mongo ringde och var lite social en stund:) Alltid tevligt <3 Frulle och skitsnack samt en promis med vovvarna är det enda vi hunit med idag.... fett soft:) var ute igår med lillflickan som klarade teorin. Klart man måste fira lixom!!! Alltid lika kul med dej mic<3

Nu är det väl bara dra hem... duscha och ringa några samtal så man kan börja festa igen. Måste fan lugna ner mej snart..AJA den dagen den sorgen... ska bli kul i alla fall:)

Hmm... undrar om min mammie glömt sin lilla dotter... hon skulle ringa mej men det har hon ju inte gjort... ska nog ta och ringa henne....

Hej svej!

RSS 2.0