Blogg blogg grogg?

Äntligen måndag! Haha inte alltd man säger så men jag är faktiskt ledig fram till klockan fem idag! Fett skönt! :)
Helgen har varit fantastisk! Fredagkvällen spenderades hos Christian med tårta kakor och min finfina släkt! Efter det var det mysdags hos mic. Det finns en person... en underbar person som man bara kan komma hem till och ligga och snacka med om allt hur länge som helst... bara snacka, skratta och trivas... Jag nämner inga namn men du borde känna dej träffad mic <3

Lördagen börjades med arbete. Sjukt trött eftersom kvällen hos mic vart längre än jag beräknat men det var det värt =) Även om det var segt att jobba så gick det riktigt bra... det var ju eliten som jobbade =) Jag, Lena, Adam och Christoffer... de kan verkligen få även den segaste dagen att bli dräglig =) Därför älskar jag mitt jobb<3

Stämplade ut kvart över fyra och efter lite investeringar i papptallrikar och grillkol inför kvällen bar det av till södervägen för att bära lite bord och stolar. Fett jobbigt men jag vilade upp mej med en risifrutti så det gick ingen större nöd på mej:)

En efter en började folket droppa in... tiden gick... vi skippade brännbollen och började festa istället. Det funkade det också:) Så vi gjorde en av de saker vi gör bäst... festar och har trevligt... efter att en tjurig kärring i huset brevid ringt och klagat (utan någon som helst anledning) förflyttade vi oss till dagis och festade vidare där en stund innan målet Ängby krog intogs. Sjukt kul!!  Jag och tobbe ägde sönder alla på kareoke,,, not... men det var kul ändå;) Dans dricka och skitsnack... me like:)

Efterfesten vart hos Larsson. Sovplatsen --> mickis soffa... jag älskar den :)

Kvällens citat "Ja, så ligger man där som ett jävla säl"

Vaknade fett tidigt att att det ringde på dörren... kommer micke och ska hjälpa sussie att flytta... rädd att i soffan bli skjutsad på ett flyttlass pallrade jag mej upp och blev bjuden på den godaste frukosten jag någonsin ätit. Promenerade tillsammans med mic ner till kattis. Städade lite och sen gick jag och kusin vitamin till panorama för lite käk. Fett gott:)  Efter en stund kom ligan också dit. Trevligt trevligt.

Stämplade in på jobbet klockan tre och årets baksmälla slog till. Skakade som... som...  jag skakade som fan och mådde inte lite dåligt. Vilket jag vart mobbad för av de alltid så underbart snälla människorna malin, micke och thomsson som kom in och shoppade lite käk. Men det är lugt... jag väntar med min hämd ;)

Kom äntligen hem:) Somnade någonstans mellan trappan och sängen tror jag, och sov jättelänge. UNDERBART!
Så vad gör man nu då... taggar för nästa helg? :)

Fredag =)

Sjukt trött idag... upp fem, börja jobba sex. Stängde dessutom igår kl 21.00 (man får inte jobba så... för några vilotimmar mellan mene... får är snälla djur) Höll på att somna stående men det gick vägen. Hem för en snabbdusch och iväg till lilla gammelmormor... hon var väldigt virrig idag... när Beverly kom dit sken hon upp och sa - Åh! Lilla Susanne är med!! Hmmm... vi kanske är lika vad vet jag;)

Nu har man då kastat i sej lite nudlar och e på g till lilla kusin Christian som fyller 23 år idag. Grattis till han:)
Hoppas man får tårta annars sticker jag=)

Kvällen sen ser ut att bli mys i uppsala... får inte bli FÖR sent bara... jobb imorn mene... jag är tuff =P


Snart är det helg! =)

Torsdag idag, det vill säga bara två små sketna arbetsdagar eller snarare 15 arbetstimmar kvar till helgens bravader! (vad det nu blir... oklart ännu men va fan jag e glad ändå) Full fart mot helgen! WOHOO!

Igår hälsade jag på G-mormor. Hon var verkligen gul! Kors i mina galorser! Hon såg ut som en banan. Lillsnuttan! Hon blev så glad att jag kom med och hälsade på henne:) "-Åh! Lilla Susanne är med och hälsar på gamla skruttiga mormor! " Hon är världens häftigaste <3 Operationen är dock uppskjuten till fredag... hoppas hon klarar den! Håller alla tummar!

Kvällen spenderade jag på min arbetsplats. Sjukt mycket kunder! Fick jobba över en kvart =/ (obetald)
Vart utnämnd av Hanna & Mattias till: *trumvirvel* Ica Knivens maskott - Icabebis. Mattias egenkomponerade låt Icas egna bääbis, kommer garanterat bli en stor hit i vinter!

När jag äntligen blivit fri från mitt arbete upptäckte jag ett missat samtal på min lur... mongomalin hade ringt =) Trevligt trevligt så jag pallrade mej iväg för att leka med henne och mic en stund. Sjukt kul tjejer! Undrar om jag någonsin träffat er utan att garva... <3

Idag... latar jag fram till två då plikten återligen kallar... Nice nice:)

Hej hopp!

Update

Ska man rafsa ner lite här igen då... måste fan bli duktig på det här igen!

Igår vart det en heldag med mic. Snackade, gick på stan, fikade med lina, sofie, malin och annika (sjukligt kul! Bra initivativ där lina!) och sen gick vi på bio på kvällen. Såg på smällen. Den var bra... inte så rolig som jag trott men SJUUUKT pinsam! OMG vissa bitar kunde jag knappt titta på... mic däremot såg ut som att hon bara tyckte det var gulligt. Jag dog. Kom också fram till att... barn.. det kan jag vänta med trehundra år eller något... det såg inte så lockande ut... mic tyckte att det såg mysigt ut... (vi e ganska olika). Allmänt mysig dag:) Love ya girl!

Idag har man jobbat... trevligt trevligt:)
Mormor ringde nu... gammelmormor är på sjukhus... åkte inte för att hon var gul... (ja det låter ganska kul men tyvärr är det inte det) Det visade sej vara en tumör i levern... hon har opererats idag...

För övrigt händer det väl inte så mycket...  jobbar och festar typ... ska ändra mej... snart... en vacker dag. Behöver ett liv;) I alla fall... nu ska jag gå och höra hur det gick för lilla mormor alva på operationsbordet. Håll tummarna.

Puss på er alla!

Börjat jobba igen...

Då har man börjat arbeta igen efter semestern då... jättekul faktiskt::) Skönt att ha något att göra och känna att man gör lite nytta och TJÄNAR PENGAR!  Weii! En grej bara... som jag har tänkt på... Det kommer in så sjukt många tokheta (och då menar jag TOKheta) killar i butiken... med sina barn... (stor suck) Jag undrar bara... tyder detta på att det börjar bli poppis med unga föräldrar... eller börjar jag bli gammal?

... Tåls att tänkas på...

nu har jag tröttnat...

... jag pallar inte va sjuk längre!


Bli frisk nu susanne för fan!


RSS 2.0