En välbehövlig uppdatering

Okej mina vänner. Liiiite har hänt sen sist. Tänkte att de som inte rikigt hänger med i svängarna ska få sej en liten uppdate :)

Uppdatering nummer 1. Vi renoverar vårt hus. Det går skitbra och kommer bli skitbra:) Räknar med att flytta in om några veckor för hoppningsvis :)

Uppdatrering nummer 2. Susanne har sagt upp sej från Ica Kniven och börjar på sitt nya jobb som kallskänka på electrum i Kista den 4e Augusti :) FAN VA SKÖNT!

Nej det kanske inte var så mycket annat som  hänt som var så relevant. Kan dra en snabbis om helgen bara. Mellan renoveringen och arbetet lyckas jag ju faktiskt klämma in lite nöjjen ibland :) Fredagen blev det en massa vin med mina jobbaränglar :) Fett med skoj kommer sakna alla så jävla mycket!!! *liten tår i ögat* Senare på natten kom bror och överaskade med tårta och den härliga nyheten att han tagit körkort :) GRATTIS LILLEN! Fyllechaffis jappjapp :)

Lördagen var det middag hemma hos en av magnus jobbarpolare. Riktig härligt gäng och ännu en gång måste jag efter detta slå ett extra slag för att aldrig dömma någon efter utseendet... tänk vad man skulle kunna missat =)

För att avsluta vill jag bara skriva några ord om en person. Den här personen är en av de smartaste, vettigaste, dummaste, mest korkade, snällaste, bitchigaste mest underbara människorna jag någonsin träffat. Även om vi kanske inte ses så ofta så finns hon alltid där och är alltid en av mina allra bästa vänner! Jag saknar dej tjejjen :) Insåg det jättemycket när du ringde idag!


Love you girl =)



RSS 2.0