.

I don't know how you look
But I know you're the most beautiful person my eyes will ever see
I don't know your name
But I know the sound of it will make my heart dance inside of me
I don't know were you're from
But I know I'm always home when I'm with you
I don't know how you're voice sounds
But I know it's the kindest and the most true
I don't know your age
But the year of birth doesn't matter whatever it might be
I don't know if you're a good guy
But I know you're good enough for me
I don't know if you're tall or short
But I know you're the the perfect size for me to hold you
I don't know how you live your life
But I know it's the life I will really fit in to
I don't know if you're blind
But I know you look for me wherever I might be
I don't know if you're def

But I know that deep in your mind you hear when I beg you to FIND ME!


Ja jag vet att jag e dålig på å skriva...

Liten uppdatering av mitt liv igen då... händer inte mycket men för den som känner sig intresserad så...

Lördagen blev himla trevlig... marknaden var ifs inte nån höjdare men den funkade... Drog med Malin och Anna och fixade lunch... nudelwook... INTE HELT FEL! *yammie* Jobbade en stund och drog upp till folket för grillning och dricka:) Hehe inte heller helt fel! Hade en riktigt trevlig kväll även om man kunde mått bättre... Men vadårå man kan välm inte alltid va på topp heller?

Vaknade söndag eftermiddag av att ett visst handikappat mongo hoppde på mej. Efter en liten bit pizza däckade man på fotbollsplan å spana in knivstabrudarna. Ingen aning om hur det gick men palla bry;)  Hem för grilning och dö fram till måndagen. Massa tankar... mene... sova är min fihet:)

Måndagen bjöd på Jällaskivan. Haha! Emma min fulla lilla älskling! Du e guld! Hade skittrevligt och rockade loss en stund. Kvällen avslutades med en korv på statoil =) *mumsi*

Idag då... först en parad... sen en helt värdelös bränbolls grej. Allmänt värdelöst humör... Men sen fixa vi i alla fall band till skivan och Mickis och Annika och jag myste och garvade fram några sköna nomineringar och motivetingar... DET HÄR KAN ALDRIG BLI BRA;) Haha! Ska snart iväg på lite stepp med K & G :) Fan va skönt! Lite garv och lite skvaller... jag behöver det just nu =)

TAGGGA FÖR FREDAG!!!!! =)=)=)=)=)

Uppdatering

Veckan som varit:

Måndag - Skiva

Tisdag - Skiva

Onsdag - Dog av utmattning

Torsdag - Underbart grillmys med Malin, Monica, Annika, Andy, Mickis, Emil, Josefin, Patrik, Tobbe, Maria  och Bevi =)  Mysimysimys!

Fredag - Städade från dagen innan, drog till knivsta och hjälpte systrarna Wellén att städa dagis, sen mys på bryggan och vidare till stan. några tröjor senare bar färden av hem. Kvällen spenderade jag tillsammans med min bibel. Malin på msn och religionsarbetet var äntligen klart. Sämst... men klart=)

Lördag - drar till knivsta om några minuter. Marknad=) Sen jobb och fest:) TAGGA!

Fuck Serbien!

Mina damer och herrar låt mej presentera min sjukt härliga helg!

Fredagkvällen bjöd som sagt på fotboll och mys.. Lördagen började lite segt med plugg. Sen stress iväg till jobbet innan man hunnit käka... Som tur var offrade min räddande ängel Louise sin överblivna lunch åt mig så att jag överlevde kvällen=)  Fick mess från Annika... UTGÅNG! Wohoo =P

Måste bara stolt berätta om mitt göra-mig-iordning-rekord. Stämplade ut från jobbet 20.06 drog hem, svida om och drog på mej lite smink, haffade en sallad och sen cider som jag smällde i mig i bilen och var tillbaka i knivsta klockan nio!!! Sjukt snabb!

Träffade Annika och vi drog till seven. En cider, eurovision, en god vän och en lååång pratstund... kunde det bli bättre eller? Jag tvivlar! Fast Serbien vann! Hallå, dags och lägga ner den där skiten nu! Det var fan den sämsta låt jag hört i mitt liv!! Förövrigt en allmänt skön kväll. Flöt runt och träffade folk, dansade lite men snackade mest. Helskönt! Tack Annika<3

Sen när annika var tvungen att sticka letade jag rätt på Malin. Vi drog till Redroom och tog en öl (Carlsberg <3) och snackade hur länge som helst. Så jäkla skönt! Kunde ha suttit där en vecka!! Men det fick man ju inte så när dom stängde drog vi till donken istället och smaskade på lite mat. Mums! Peter ramlade in och bjöd på några sköna garv. Gick å träffa lite mer folk för att sedan basluta att taxi hem verkade som en strålande idé. Efter att man som vanligt vart tvungen att bråka med den där jävla chauffören och försöka övertyga den dumme fan att mitt hus faktiskt är beläget i Östuna och att jag inte tänker betala en krona mer än just till Östuna kunde vi i gryningen krypa ner i min underbart sköna säg. Sov som en stock ! Utan tvekan! 

Vaknade på förmiddagen av att brandlarmet pep då bror rostade mackor. GOD MORGON!  Malin och jag bestämde oss för picknickfrukost ute i gräset. Rå korv med stenhårda bröd som doppades i ketchup och senap också självklart sälskapade vi med Sune och Dennis våra trogna följeslagare;) Vi är inte friska nån stans men vi har fan kul!  Började skriva på åters sommarhit... ni kommer garanterat få höra den på nån fest. Nu ska vi bli rika och berömda Malin=)

Tack för en underbar helg!

image11

Ville bara påpeka att jag älsar dej :)

Fredag kväll...

...och Susanne har inget roligare för sig än att blogga... kill me;) haha nej då.. d e bra å sova tidigt ibland också=) Va på fotboll ikväll på stenevi=) Riktigt mys! Sjukt kallt på kvällen men verkligen mys!

Hela dagen har vart riktigt skön faktiskt. Sovmorgon... softa på turismen, sen härlig pratstund med brudarna å sen me malin på stan. Helt underbart<3

Va på Cathis skiva igår=) Rätt så kul synd att man va så trött bara men men :)

Nej susanne gå och lägg dej nu! Du är trött!

.

"Om du ens drömmer om att besegra mig så bör du vakna upp och be om ursäkt."

Muhammed Ali

Magsjuk... Jippie...

Ska man ta å skriva lite här kanske.... va ett tag sen nu...

Tackar alla som känner sig berörda för en sjukt härlig helg =D Och ja, Susanne har fått höra ett och annat så ni behöver inte ens kommentera tack! Jag ska skärpa mig! Nån gång...

Söndagen var sjukt skön! Först kolla på fotbollsbrudarna i solen och sedan bege sig till Malin, egentligen för att plugga men det blev väl mest en detaljerad genomång i solen av kvällen innan, en utsökt måltid och en undebar powernap... Inte så mycket naturkunskap kanske men i alla fall... <3

Nu då har man ju åkt på magsjuka... Inte kul nån stans! Vid det här laget är jag bara allmänt tom... tom i magen och tom i bollen... vilket resulterar i att det där pluggandet man skulle behöva ta itu med går åt h-vete... men i alla fall.. Hoppas jag kan pallra mej iväg till skolan imorn... har ju i alla fall på två timmar lyckats fått i mej en halv tallrik fil =) Men fy fan vad det inte smakar bra! 

Föresten så e bilddagboken fixad nu me=) Spana in susnne så får ni se på grejer;) hehe! En stor samling bilder från helgen ligger uppe för den som är intresserad=) 

TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA!

Ikväll mina vänner då rullar vi=D

Verkligen trött!

Släpp ut mej i ljuset snälla! Pallar inte påläggskalkyler och prissättningsfaktorer längre! Befria mej!
Längtar till eftermiddan när vi ska dra till alnäs! Äntligen frisk luft! 

I kväll ska Kattis och jag rocka  asset av alla på aerobicen! Yeyeyeye! Kan inte bara klockan snurra på lite! Snart engelska.... DÖDA MEJ! Men vi har tydligen nationellt prov imorn så man kanske bör gå dit =(  Blä!
 
Måste verkligen fixa picknick med Malin... vi köpte tuffaste muggarna i morse=) Hehe! Äger stenhårt vi sjuka människor =D

Snart helg =) Yeee! Hoppas på fint väder då jäklar =)=)=)=)

Valborg

image9

Riktigt kul igår =) Vart knas på slutet men det fanns ju en förklaring... tråkigt men det finns en mening med allt mina vänner. Vad meningen med detta var vet jag inte men det blir säkert bra det med;)  Innan var det i alla fall hur kul som helst! Minns inte när jag skrattade så mycket sist. Sjukt mysigt å grilla med Mic, Sofie och Carro och sen fest=) Fan va sköna människor det finns asså! Haha! Ruggit kul =D

Kvällens citat
"Snygg, sexig och oemotståndlig, ni två behöver ju inte lyssna" *ASGARV*


Nästa stopp på festlistan: 45 års festen på lördag. Ska bli så sjukt kul! Lite nytt folk, lite gammalt folk, unga och gamla och så klart ALLA kusinerna på partyhumör. Kan bara  bli galet kul =D VERKLIGEN TAGGA!


Måste bara slänga in Susannes sköna felringning igår också. Den var ju så jävla klockren! Haha! (den som inte känner mej, mickis och simon kanske inte fattar men det var ruggit kul i alla fall)

Susanne ringer till Mickis
Mååånga signaler....
Till slut i andra luren -" Aaa det är Simon"
Susanne - " Heej! Vad gör du där!?"
Simon - "Ehh.."
Susanne - "Är inte du i Portugal!?"
Simon - "Eh... nej jag är hemma..."
Susanne - "jaha... vad gör ni då?"
Simon - "Öh... nä vi...."
Susanne avbryter - "har du Mickis där eller?"
Simon - "Mickis???"
Susanne och Simon i kör - "Eh... jag/du har nog ringt fel"

HAHAHAAHAHAHAH!

Har en massa bilder som jag inte vet var jag ska göra av... hmmm... tror jag tar och skaffar mej en bilddagbok...=)

RSS 2.0