Tisdag

Hungrig som ett as... sitter i den totalt matlösa lägenheten på södervägen och funderar på att gå hem till mej och käka lite... men först... ett blogginlägg! :)

Helgen var helt underbar:) Lördagens bravader med tacos, härliga människor och vansinnigt glada skratt satt fint den :) Dagen efter var inte fy skam den heller. Spenderade större delen av den tillsammans med bakisexperten malin. Hur skön dag som helst.

Efter att senare på kvällen ätit farsdag middag med föräldrarna vändade två innebandymatcher i alsike. olika roliga resultat men alltid lika roligt att kolla på innebandy:)

Strax efter att jag kommit hem dyker då också min kaka upp genom dörren. Synligt sliten, precis hemkommen från en finladskryssning med rocktema. I kläder som var snäppet rockigare än han vanligtvis klär sig i, halsband med nitar, kedjor och ordentligt rufsigt hår... sjukt sjukt het minan vänner! Men tänk inte ens tanken... HAN E MIN! ;P Haha!

Gårdagmorgonen var bland det bästa ag var it med om. Jag började kl 11 och magnus var ledig. SOVMORGON! Tok mys och frukost tillsammans för en gångs skull. Så borde varje dag vara<3

idag däremot är det en vanlig morgon... magnus skuttade iväg vid halv sex och nu sitter jag ensam och hungrig vid hans dator och lyssnar på lite musik som jag efter mycket om och men hittade. Men så kan man inte ha det längre... så nu ska jag gå hem och käka frulle :)

Over and out!

Ojojoj!

Shit va folk har stylat sina bloggar! Känner mej som en riktigt bakåtsträvande person som fortfarande sitter och plitar ner bikstäverna på min vanliga gamla orginalsida... men så är jag varken något tekniskt geni eller ägare av en dator heller....

Vad händer i mitt liv då? inget nämnvärt kanske men har det stoppat mej från att skriva helt värdelösa saker förr? Näpp! So... spenderade ett par timmar med lilla malin igår:) Sjukt länge sedan... skönt med ett långt snack:) Men det känns inte som att vi är klara med varann än så vänta bara... jag ska nog dra ur dej lite mera snack;P Efter att jag lämnat malin väntade ett långt samtal med en annan mycket god vän till mej :) ANNIKA:)  Vilken jävla tur att jag ringer gratis till dej gumman annars hade jag inte ett öre kvar nu ;)

Idag har susanne verit duktig och diskat och städat lite. Nu är man ute i östuna hos familjen. Större delen av familjen behagade dock inte vara hemma nu när de fick sånt finbesök... men bror min var i alla fall här och tog emot mej ;) Han byter för närvarande mina däck... shit va snäll =)  Tror att han på något underligt sätt tycker om mej mycket mer sen jag flytade:P Haha jag klagar inte :)

Kvällen är man bra taggad för =) Vad vi nu hittar på :) men jag är på! Se upp för nu jäklar !

Palla skriva mer tjarå!

Tiden springer

Jaha då var även denna helg till enda... och ännu en gång hittar man en stund för sig själv innan jobbet. Sjukt festsugen just nu och har bestämt siktat in mej på helgen som kommmer. Denna helg då... fredagen bjöd på arbete fram till klockan nio, sen var det bara hem till grabben och dö. Totalt utpumpad!

Lördag morgon ringde väckarklockan på den inställda tiden 04,50 KILL ME! Mina vänner det är INTE så man ska börja en lördag enligt regelboken, men har susanne någonsin överhuvud taget hittat, ännu mindre brytt sej om den där förbannade regelboken? Nej, inte ett smack. Steg upp och försökte göra mej vacker, såg mej i spegeln och fattade äntligen begreppet skönhetssömn... något jag inte fått den natten. Men den skönhet man inte kan sova sej till den målar man sej till... När kakan som uppenbarligen är naturligt vacker och därför inte behöver lika lång tid på sig att fixa till sig pallrade sig upp tio över fem och styr sina trötta steg mot köket för ett glas vatten hör man bara.
- "Eh.... gumman! .... Har du kollat ut?"  Helt oförstående spatserar jag ut i köket... SNÖ! OMG! Så det vara bara att traska iväg i slasket...

Efter taxiresa tillsammans med magnus familj tog vi bussen från uppsala till sthlm.. vilket kändes som en himla omväg men jaja... Vi hittade en båt som låg och skvalpade och bordade denna för att ta oss till åland:) Riktigt trevlig dag blev det. Familjen Fernström visade sej vara ett glatt och trevligt gäng som gärna bjöd på en massa gamla historier och glada skratt.

Efter tolv timmar av ständigt ätande och drickande och busande med magnus systerdöttrar Moa och Minna kolapsade fröken Morin och Unge Herr Fernström i soffan framför den helsköna rullen chuck and larry. Underbart!

Igår (söndag) var det bara att pallra sig upp till jobbet och slita i några timmar för att sedan bli hämtad vi porten av en hårt funderande ung man. Magnus visade sig vara knappt kontaktbar då hans hjärna arbetade hårt med att i fantasin konstruera hans nya badrum.  Vi tog oss in till ula för att kika lite på kakel och vattenblandare och massa annat. Det kommer bli så fint:) Efter allt tänkande och ett matstopp på max var man ännu en gång ganska slut. Kom hem och monterade en micro som pojken köpt för att sedan styra färden till busans place för diskning och matlagning. (jag slapp diska wohooo!)

Jaha ja... nu ser jag att plikten kallar om 38 minuter.. *gäsp*  Men imorgon är jag i alla fall ledig :) Tänkte få lite saker gjorda... få se hur det blir med den saken... hmm... jaja måste kila... Hej hopp! =)


RSS 2.0