Tiden springer

Jaha då var även denna helg till enda... och ännu en gång hittar man en stund för sig själv innan jobbet. Sjukt festsugen just nu och har bestämt siktat in mej på helgen som kommmer. Denna helg då... fredagen bjöd på arbete fram till klockan nio, sen var det bara hem till grabben och dö. Totalt utpumpad!

Lördag morgon ringde väckarklockan på den inställda tiden 04,50 KILL ME! Mina vänner det är INTE så man ska börja en lördag enligt regelboken, men har susanne någonsin överhuvud taget hittat, ännu mindre brytt sej om den där förbannade regelboken? Nej, inte ett smack. Steg upp och försökte göra mej vacker, såg mej i spegeln och fattade äntligen begreppet skönhetssömn... något jag inte fått den natten. Men den skönhet man inte kan sova sej till den målar man sej till... När kakan som uppenbarligen är naturligt vacker och därför inte behöver lika lång tid på sig att fixa till sig pallrade sig upp tio över fem och styr sina trötta steg mot köket för ett glas vatten hör man bara.
- "Eh.... gumman! .... Har du kollat ut?"  Helt oförstående spatserar jag ut i köket... SNÖ! OMG! Så det vara bara att traska iväg i slasket...

Efter taxiresa tillsammans med magnus familj tog vi bussen från uppsala till sthlm.. vilket kändes som en himla omväg men jaja... Vi hittade en båt som låg och skvalpade och bordade denna för att ta oss till åland:) Riktigt trevlig dag blev det. Familjen Fernström visade sej vara ett glatt och trevligt gäng som gärna bjöd på en massa gamla historier och glada skratt.

Efter tolv timmar av ständigt ätande och drickande och busande med magnus systerdöttrar Moa och Minna kolapsade fröken Morin och Unge Herr Fernström i soffan framför den helsköna rullen chuck and larry. Underbart!

Igår (söndag) var det bara att pallra sig upp till jobbet och slita i några timmar för att sedan bli hämtad vi porten av en hårt funderande ung man. Magnus visade sig vara knappt kontaktbar då hans hjärna arbetade hårt med att i fantasin konstruera hans nya badrum.  Vi tog oss in till ula för att kika lite på kakel och vattenblandare och massa annat. Det kommer bli så fint:) Efter allt tänkande och ett matstopp på max var man ännu en gång ganska slut. Kom hem och monterade en micro som pojken köpt för att sedan styra färden till busans place för diskning och matlagning. (jag slapp diska wohooo!)

Jaha ja... nu ser jag att plikten kallar om 38 minuter.. *gäsp*  Men imorgon är jag i alla fall ledig :) Tänkte få lite saker gjorda... få se hur det blir med den saken... hmm... jaja måste kila... Hej hopp! =)


Kommentarer
Postat av: cookie

hahah :D Skönhets sömn är svårt att få! :P
Tyvärr inte lika lätt för oss killar att måla dit ;) Hoppas du trivs i lägenheten :D

2007-11-07 @ 12:09:04
URL: http://alltidroligt.blogg.se/
Postat av: linda

det där med måla sig till skönhet....
har du en sån klubb redan eller ska vi bilda nu?;P

2007-11-07 @ 22:22:13
Postat av: linda

det där med måla sig till skönhet....
har du en sån klubb redan eller ska vi bilda nu?;P

2007-11-07 @ 22:22:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0