Nu är jag här igen:)

Ja det blir ju inte så mycket bloggat när man inte äger en dator... men mina vänner jag gör ändå mitt bästa och efter jag sparat ihop en mindre förmögenhet och lyckats köpa mej en så ska jag bättra mej, det är ett löfte!

Har lyckats baxa cookieboys dator och sitter i min ensamhet och käkar resterna av grabbens gårdag-middag (dillchips) och försöker printa ner några rader.

Två invigningsmiddagar i helgen då... en för vänner en för familjen=) Skitkul! Mycket nödj med såväl min fina lägenhet som med mina fina vänner <3 Bara en liten knepig detalj jag kommit på.... nu är jag nästan klar med lägenheten... bara lite småpill och så.... SÅ VA FAN SKA JAG NU GÖRA!? Jag behöver aktiveras på något sätt! Någon som har ett förslag på något spännande projekt? Pappa föreslog att jag skulle börja sticka... NAEH!

Gårdagen var hemsk, den började med mensvärk och den höll i sig konstant från åtta på morgonen tills jag äntligen kom hem till min pojke vid åtta på kvällen. Inget botar som choklad och en varm famn.... sen att grabben råkade sitta och klämma på citodon (sjukt starka värktabletter) kan ju ha bidragit till att värken lindrades... men man vet inte. Nerdrogad och glad somnade jag på soffan tills  magnus drog in mej och bäddade ner mej i sängen istället. Tänk att jag har lyckats hitta världens finaste <3

Idag då har jag inte riktigt funderat ut vad jag ska göra... det var länge sedan jag hade en så oplanerad dag... underligt... kakan föreslog att jag skulle ta en tablett och ligga på soffan hemma hos han hela dagen och kolla på massa filmer han införskaffat på min beordran... men både han och jag vet att så kommer det inte bli... vara still är inte min grej och tabletten törs jag inte ta eftersom jag inte får köra bil då... och jag har svaga funderingar på att ta mej ut till östuna men jag vägrar gå. Ignorera smärtan! Kanske pallrar mej ner till form och tränar lite med mina arbetskamrater... lär bli så eftersom jag lovat jossan att vi ska träna... men spinning e ju SÅ tråkigt!!! Jaja gratis är gott:) Nej... palla skriva mer... en annan dag mina vänner, en annan dag :)

Puss på er alla!

Det går bra nu =P

Blivit väldigt pluttelite skrivet sista tiden, har inte haft en ledig stund över för att blogga, men nu så här en torsdagmorgon hittade jag en lucka mellan jobbet, renoveringen och det lite speciella "bakverket" som just nu tar upp all min tid. Höll på i lägenheten både igår och i förrgår och nu mina vänner händer det gejer vill jag mena! DET BLIR SÅÅÅÅ BRA!!!  Vet inte vad jag ska skriva riktigt det blir bara guld! Önskar bara att min bankman ville höra av sig så det kan bli klart på den ekonomiska biten också. Men men.. man kan ju inte få allt här i världen. Nej... nu måste jag klä på mej lite och åka och lägga lite mer golv =)

Tusen och åter tusen tack till er alla underbara som hjälper mej så mycket!!!  Och brudar... VI KAN!  Wohooo!


Puss!!!

RSS 2.0