Sommaridyll

Har får klagomål på att jag inget skriver.... slänger här in några rader om helgen som ni kan gotta er i :)

Jag har haft en fantastisk helg! Lugn och skön men ändå så perfekt. Fint väder och glada skratt sammanfattar det hela ganskna bra. Det började med att jag efter jobbet i fredags köpte på mej lite pressenter, blommor och tårta och stack ut till familjen för att i förskott fira mors dag. Härligt! Helt otroligt egentligen hur mycket man faktiskt uppskattar att få komma ut på landet nu:)

Lördagmorgonen bjöd på lyxen att vakna utvilad och äta frukost tillsammans med min älskling. Det händer så sällan men kanske är det det som gör de mornarna så speciella. Efter kaffe och mackor drog vi oss ner till högåsvägen för att spana in ett litet radhus =) Jättefint!!! Hoppas hoppas hoppas! =)

Vidare åkte vi till barkarby på maskinexpo så att pojken min fick kika på en massa häftiga leksaker. Mysigt! när vi blivit mättade med maskiner brummade vi istället iväg till upplands väsby till Magnus vän Kalle. Så sjukt mysigt! Jag ville nästan inte åka därifrån! Vi satt och skrattade i solen, lekte med barnen och hunden och ännu en gång så gjorde ju det faktum att vi var ute på landet att allt blev ännnu bättre! Ännu en gång vill jag också understryka att det finns nog ingenting som är gulligare än när killarna leker med barnen, satt typ och grät ;) snuttar!

När jag till slut lyckades slita mej från idyllen i väsby var det bara att styra bilen mot knivsta och party med några arbetskamrater. Med magen värkande efter alla skratt kom jag hem relativt tidigt och kröp isäng.

Söndagen var dagen då helgen skulle börja dala lite. Det började bra med att träffa mamma en stund, hämta magnus i väsby där jag lämnat honom dagen innan. Vi kom tillbaka till knivsta käkade lite kebab i solen, träffade på gamla kompisar till magnus som vi sedan drog en fika med, livet lekte och det var så mysigt.  SEN! sen började Susanne jobba! ALDRIG NÅGONSIN I HELA MITT LIV har jag varit med om en sådan vidrig söndag!  Vi måste ha slagit försäljningsrekord eller nånting för det var fan kunder på mej som gamar hela tiden. Bara cirkulerade runt och väntade på att jag skulle falla död till marken så de kunde få smaska i sej en massa! Slutklörd och med humöret lägre än bottensbotten mötte jag iallafall upp min älskling på södervägen, gick och tog en fika hos mormor och kom hem för att lugnt somna till i hans knä. SÅ underbart att när man är arg, få komma hem till världens tryggaste famn och bara känna allt rinna av. Sex hemska timmar men fortfarande var det en fantastisk helg! Men behöver jag nämna att det inte finns en uns av inspiration till att gå till jobbet om en timme? Fy fan! Men vad ska man göra. Det är ju faktiskt tack vare den där skiten som jag har råda att leva detta härliga liv!

Puss och kram på er alla!

Händ!

Nu får det fan ta och hända något snart! Behöver något att se fram emot!!! Mer än att arbetsdagen ska ta slut och jag ska få komma hem till min pojke. Missförstå mej sätt jag älskar att längta efter det men jag behöver något mer också! Bläddrar i min kalender och ser jobb jobb jobb. De få lediga helgernas sidor lyser blanka och semestern som man annars ser fram emor är två heelt oplanderade veckor. JAG HAR TRÅKIGT! HJÄLP MEJ!

RSS 2.0