Susanne är uppe i anständig tid!

Klockan är kvart i nio och susanne har orkat pallra sej upp =) Inte varje dag!

Gårdaen då....

Dagen på stan med malin var obeskrivligt härlig. Förutom pressent åt mor investerade susanne även i lite trosor och skor, tipp topp! Malin är en sparsam tös hon...  kan få mej att känna mej lite slösaktig ibland mene what ever ;)
 När vi kände oss mättade på butikerna (vilket gick rekordsnabbt) kurrade det till i magarna. Hämtmat på Mc Donalds och smask i solen vid ån:) Helt helt underbart! Vi babblade massor, kom på att det nog är ett av mina stora intressen, babbla med malin... det blir aldrig tråkigt. <3
En toppentag:) För man kan ju inte vara på botten jämt! Right babe? ;)

Efter ytterligare massa babbel då man skjutsade hem malin :) var det dags för arbete igen. Jobba med elin och therese... inte så man klagar direkt :) Haha! Sjuka tjejer! 

Fick ett samtal strax efter jag börjat jobba... Gammelmormor har gått bort. Låter elakt att säga men gud så skönt! Nu slipper hon ligga och lida och ha ont. Vila i frid Alva, älskar dej! <3

Efter en rekordsnabb stängning av charken prick klockan nio bar det av med Tommy och Tobias för att titta på Gammelmormor och ta ett sista farväl. Hon var så fin<3 Nu vilar hon ordentligt.

Kom hem och vart sms bombad, vilket resulterade i att jag strax före halv ett hämtade upp två fyllon i knivsta och sjkutsade hem dem. Haha! Härligt tjejer! :)

Nepp nu ska susanne gå å käka lite frulle!  

Kommentarer
Postat av: Annika

beklagar :(

2007-09-06 @ 11:00:24
URL: http://tuvisen.blogg.se
Postat av: Mallson

Beklagar, men skönt att hon slipper lida :)
Tack för en sjukt bra dag igår! Mer sånt :D
Och nej .. man kan inte va på botten jämt ;) Haha <3

2007-09-06 @ 12:07:13
URL: http://wellaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0