Fem tankar om en rockkonsert

Var och kollade på Takida igår tillsammans med kakan och micke. Riktigt bra, riktigt kul=) Dock får en liten konsertammatör som jag vissa funderingar i samband med detta....


1. Omänskliga ljud
Förbandet var riktigt bra! Det hade jag faktiskt inte förväntat mej. Glatt överaskad blev jag. Minns inte vad de hette men de var några till synes ganska unga, rätt små killar. Sångaren  var hur söt som helst och hade en ljuvlig stämma. Också helt plötslig från ingenstans ger han ifrån sej de mest omänskliga ljud som kallas något jag inte ens tänker försöka stava till. Men snälla... jag fattar hur mycket power det blir i låten för en sekund men lämna det till de i bandet som verkligen ser ut som om det vore besatta av djävulen. Att låta som en aggresiv, plågad, utomjordisk, kåt älg på anabola passade helt enkelt inte den pojken.

2. FFFF
Asså nu vet inte jag hur det känns att vara två meter lång och lika bred. Men jag tror att vore jag två meter lång och två meter bred så skulle jag nog inte spana in en relativt kort tjej, med hennes ganska kort pojkvän och hans inte oändligt långa vän och ställa mej FUCKING TVÅ DECIMETER FRAMFÖR SOM EN JÄVLA VÄGG! Jag fattar att även om man är två meter åt alla håll så vill man stå långt fram. Men snälla kom i tid! Så vi andra kan inta platser bakom dej och fortfarande ha en chans att se. Kom inte som en ångvält strax efter förbandet startat och irritera oss! Du har en ohyggligt ful rygg ska jag säga. Den stora grabben igår flyttade dock på sej strax efter att susanne jublat med sin jällaste röst rakt i örat på han. Fan ta den som jävlas med med mej. Men för att jag nästa gång ska slippa anstränga med och skrika mej hes, kan vi bara komma överens om att är du ful, fet, förfärligt lång och försenad, STÄLL DEJ FÖR HELVETE LÄNGST BAK! 

3. Roddare
Finns inte så jätte mycket att säga om dem mest det att, kan de inte göra sitt jobb innnan publiken anländer? Jag fattar att de minuterna på scen ni får när ni står och stämmer den där gitarren kanske är väldigt betydelsefulla för er, era 15 minuter i rampljuset liksom. Men vi vill inte se! Wow ni kan stämma en gitarr! Missförstå mej rätt, jag är jätteimpad, jag menar jag kan inte stämma en gitarr.... men hur duktiga ni än må vara grabbar, det är inte särskilt underhållade och vi betalade faktiskt inte 300 spänn för att se en svettig sladdnisse springa om kring på scen som en yr höna. Sorry!

4. Svett
Svett är mestadels äckligt, det tycker de flesta. Svett är bra just när man tränar och så det kan folk hålla med om, och visst bryr man sej verkligen inte när man kommer hem efter en lång arbetsdag, kryper upp i famnen på pojken och han luktar gammal gympasal, han får gärna göra det man vill kramas ändå. Men i övrigt så är inte svett så överdrivet trevligt tycker de flesta. Hur kommer det sej då att folk blir som svältande fågelungar som får syn på sin mamma med en jättemask när sångaren i takida kastar ut sin svettiga handuk i publikhavet??? Han må vara en förjävla bra sångare men jag gissar fortfarande att han inte har något violdaftarsvett ändå. Jag är så gjad att han inte kastade handuken åt mitt håll! Jag hade dött! För hur kul jag än hade på konserten så måste jag ju säga att vill jag bli nerkladdad med en främmande karls svett... då finns det roligare sätt.

5. Extranummer
Jag har inte varit på många konserter i mitt liv, men de jag har varit på har alltid haft så kallade extranummer. Personligen tycker jag att extranummer ska vara en spontan grej från bandets sida då publiken varit gudomlig och bandet kommer in bakom scenen och säger, fan grabbar ikväll var det kul vi kör lite till. Det ska inte vara planerat som det alltid är, för då är det ju inte ett extranummer, då är det ju faktiskt bara ett i mängden. Ska man ha bonusnummer så ska man ha det ibland, då det verkligen var så sjukt kul att man bara vill tillbaka och riva av ett par till, och de ska inte! Jag säger INTE vara planerade innan!  Det är bara töntigt och man vill inte avsluta en förjävla bra konsert med töntnummer!  Nu hade takida igår säkert en sån där toppenkväll ifs, men jag vet ändå att de tre sista efter att de tackat för sej var planerade. De hade en förjävla bra avslutning när bandmedlemmarna gick av scenen en efter en tills bara trummisen satt kvar och spelade och sen släcktes lamporna. Sjukt snyggt gjort, men det hade varit ännu snyggare om det inte varit ett töntnummer.

Haha fan va jag har klagat nu. Jag hade faktiskt jättekul även om det kanske inte verkar så :P
Får tacka Magnus och Micke för en härlig kväll med härlig musik :) Tack!

Kommentarer
Postat av: Mickis

Har insett att det är helt okej att jag ger upp min bloggkarriär. Men du min vän, du är en sann bloggunderhållare, keep it up! :D PUSS!

2008-04-14 @ 09:36:46
URL: http://forattjagfinns.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0